Min fina bild
 
Här var det rena öken, får till och med skäll av vännerna för att jag inte uppdaterar. Har bara så mycket att göra i skolan och förutom det så har jag fått ryggskott. Är inne på dag tre nu och det gör så fruktansvärt ont, så kurerar mig med tigerbalsam och en varm vetekudde.
 
 
 
 
Igår hade jag den mysigaste födelsedagen, den innehöll frukost på sängen, ett badmintonpass, lunch och shopping på IKEA, kvällsmys med vänner och Grey´s Anatomy. Hade en helt perfekt 25 års dag!
 
 
 
Andra moodboarden för idag -  jag gillar att vara kreativ!
 
Vi har ett problem med vår hall, den är liten och tråkig, så vi har haft en Beståbänk med fötter ståendes där sen vi flyttade in. I helgen fick vi en lika dan bänk över när vi möblerade om i vardagsrummet, vi visste inte riktigt vad vi skulle göra med den, men sambon kom på en helt perfekt idé - att montera ihop den med den som stod i hallen. Så det har vi nu gjort och det blev verkligen jättebra! Nu fattas bara en snygg lampa och lite detaljer.
 
 
 
Nytagen bild från sovrummet, här inne stormtrivs jag!
 
 
Då var jag ännu en gång sugen på att byta ut mattan i vardagsrummet, den vi har nu är väldigt färgglad och jag trivs inte riktigt med det. Så har hittat denna vita från IKEA, tror att jag hade trivs bättre med denna neutrala färg.
Det bästa är att den bara kostar 400kr, ett riktigt kap!