Min fina bild
 
Hittade denna lampa hos svärfar i helgen och jag gillar formen på foten men färgen var faktiskt inte så kul.
Så den målades svart igår! Tanken är att jag inte ska ha någon lampskärm på, men där kommer att vara andra detaljer på den som kommer att göra den riktigt snygg, det får ni se när den är klar.
 
 
När lampan torkade började jag på stolen som jag köpte på loppisen, började med att slipa och sedan tvättade jag av den med målartvätt. Målar med en halvblank vit snickerifärg, men det krävs nog ett eller två lager till då färgen inte fäste så bra  - Tror nog att jag snålade med slipandet!
 
Förhoppningsvis kommer jag att bli klar med båda projekten denna vecka.
 
 
Igår vann jag detta älghorn på Tradera, får betala 530kr för denna vackra skapelse.
Jag är så glad att jag äntligen har hittat det perfekta älghornet och när den har kommit hem till mig kommer den att hängas upp ovanför vår soffa där den kommer passa perfekt!
 
 
 
Efter skolan idag körde jag till Framtid och fyndade denna finfina stol för 75kr, snurrstolen vid skrivbordet ska nu bytas ut. Den ska målas vit och kläs om, i vilket tyg vet jag inte än. Funderar på fuskpälsen som blev över när jag klädde om mina köksstolar. Men jag vet inte, tror jag måste fundera på det ett tag.
Jag tar gärna emot tips!
 
 
Så här ser mina köksstolar ut.
 
 
Köpte lasyr här om dagen och påbörjade målandet men såg att lasyren knappt täckte något och jag orkar verkligen inte måla i evigheter, så jag körde in om Bauhaus igår och köpte halvblank svart snickerifärg.
Målade det första lagret igår och på bilden kan ni skillnaden på lådorna som inte har blivit målade. När jag såg skillnaden i morse så kände jag att jag gjorde helt rätt i att måla skåpet svart! Tycker att det blir så fruktansvärt snyggt!!
 
I morse fick skåpet sin sista strykning och står nu och torkar. Ikväll ska vi ställa det på plats igen, men innan vi gör det ska vi åka till Staffanstorp och hämta fåtöljen jag skrev om i ett tidigare inlägg, Tomelillan blev vår och jag är så glad över det!
Längtar så himla mycket till kvällen när möblerna är på plats, har en känsla av att det kommer bli ett mysigare rum. Bilder ska jag försöka ta i helgen.
 
 
 
 
Bild: Google
 
Har blivit helt beroende av Blocket, kan gå in och kolla flera gånger om dagen. Har i alla fall mailat på en annons, en fåtölj som heter Tomelilla. Den är från början köpt på IKEA men den finns inte kvar i deras sortiment. Så hoppas på ett svar snarast så vi kan åka och hämta den redan denna vecka!
 
Tomelillan tänkte jag ställa i vardagsrummet, tror att den hade passat bra ihop med vår bruna soffa och vår färgglada randiga matta. Tror inte ni också det? 
 
 
Idag har jag varit iväg och köpt lasyr, det är dags för en makeover på linneskåpet jag köpte förra året. 
Har länge velat om vilken färg jag skulle välja, vit, svart eller blå. Det blev svart. Tänkte även byta ut knopparna till något mer färgglatt om jag inte behåller de som sitter på..
 
Vad tror ni om det, tror ni att det blir snyggt?
 
 
 
 
Den nya IKEA-katalogen som jag fick på Nätvide-släppet igår och två nya pennställ som från början inehöll kokosmjölk. Kul med återvinning!
 

Idag har jag varit ledig och förutom att jag har pluggat så har jag även städat. Och för typ en timme sedan kom jag och sambon hem från en dejt med min fina vän och hennes kille. Åt middag på O´learys och pratade om deras lilla kotte som är påväg. Helt underbar eftermiddag!
 
Avslutar kvällen med att tvätta!
 
 
Moodboard 1
 
 
Moodboard 2
 
 

Tanken är att vi (läs jag) ska möblera om i hallen, just nu har vi en Bestå-bänk från IKEA. Den är perfekt för att sitta på när man knyter skorna men annars ser den mest tråkig ut.
Så tänkte köpa denna byrå från IKEA, Trollsta heter den. Tycker att detaljen längst ner är riktigt fin!
Ovanför tänkte jag (som många andra) hänga Ögonkakaon.
Kan dock inte bestämma mig om vilken lampa jag ska köpa, den översta är från Ilva och den andra är från Kartell.
Vilken tycker ni passar bäst?
 
 
 
 
 
Ikväll ska jag och en vän åka till IIKEA och se den nya kollektionen Nätvide. Kollektionen släpps i butik imorgon men redan idag så har jag och alla andra anmälda chansen att köpa något innan morgondagen, hittar jag inget i min smak så kommer jag i alla fall hem med en Goodie bag.
 
Av bilderna att dömma så ser kollektionen fantastisk ut!
 
 
Läste på Åsa-Linneas blogg att hon har pimpat sina hörlurar med pärlor, kul att det är fler som har gjort det.
Jag och två vänner pimpade våra hörlurar för ett tag sen och jag älskar mina, jag blir så glad av färgerna.
 
 
 
Såhär ser mitt skrivbord ut just nu - detta är ändå bara början av kursen. Jag hade gärna haft lite större arbetsyta!
 
Igår startade skolan igen, och vi började med att repetera och det behövdes kan jag säga. Efter detta uppehåll så har jag glömt väldigt mycket. Med lite plugg så lossnar det förhoppningsvis.
Idag har jag även fått schema för Lönekonsultutbildningen som startar 10 oktober, kommer att ha fruktansvärt mycket att göra detta och nästa år.
Är lite rädd att bloggen kommer att få lida för det men jag ska verkligen försöka att uppdatera! 
 
Nej, får väl fortsätta med pluggandet!
 
 
 
Idag är sommaren här och då passar jag på att sola och förbereda mig för skolstarten på måndag.
 
 
Om ca två månader fyller jag 25 och högst upp på min önskelista står denna symaskin. Var hos mina föräldrar igår och sydde upp ett par gardiner, även om jag inte sydde något avancerat så njöt jag av varje sekund. Har länge velat ha en egen symaskin så jag kan sy egna kuddar men även för att prova på att sy lite kläder!
 

Förlåt för den usla uppdateringen men min sambo har haft semester och då har jag inte velat sitta upptagen med datorn. Har haft en mysig sommar med familj och bästa vänner, det har varit mycket marknader, festivaler, grillande, sol & bad. Jag och sambon firade våran sexårsdag med middag och bio i Malmö, det var den bästa dagen på våran semester!
Jag har sommarlov en vecka till, så på måndag kör skolan igång igen - Redovisning står på schemat!