Min fina bild
 
 
 
 
Nu har äntligen min första prenumeration av Sköna Hem landat i brevlådan, underbart!
Tar till mig en hel drös av inspiration, älskar till exempel hur de har dekorerat den vita panelväggen med fina sommarhattar.
 
 
På fredag ska vi titta på detta hus som ligger i Kvidinge. Denna stilen på hus är inte alls något jag ville ha förut, utan jag tittade mer på äldre sekelskiftes med fina detaljer eller mindre hästgårdar, men har fått tänka om väldigt mycket. Vi måste hitta ett hus som fungerar för vår livsstil, var vi jobbar och var vänner & familj bor.
 
Just nu är det inte läge för oss att köpa ett hus, med tanke på att jag studerar, men det är väldigt kul och lärorikt att vara ute och titta på lite olika hus och områden.
 
 
Alla tjejer drömmer väl någon gång om att få ha en egen Walk In Closet? Jag gör det i allafall! 
I min WalkIn Closet vill jag ha en ljus och mjuk heltäckningsmatta, romantiska tapeter, vita garderober och en fin schäslong.
 
 
 
Jag ÄLSKAR Marrakech Designs kakel och klinker, min dröm är att ha något i denna stilen i mitt kök.
Tänk er; vitt trägolv, vit köksinredning och detta blå/turkås kakel  - UNDERBART!
 
 
 
      
 
      
 
 
Att hitta drömhuset i fel stad känns inte så kul, detta vackra hus ligger i Tomelilla.
Bilderna har jag lånat av Hemnet.
 
 
        
Jag bara ÄLSKAR dessa blå skålar från Tine K. Hittade en större modell på Spirit Stores på Väla och blev så förälskad! Vill gärna ha ett helt set med tallrikar, skålar och fat, om det finns?
 

Igår var jag ju på gymmet och förnyade mitt träningskort, planen var ju att jag skulle träna på morgonen men det tar 24h för kortet att aktiveras, så jag får snällt vänta till eftermiddag. Då blir det träning med en god vän.
 
 
 
 
 
 Hittade en svart klänning och ett par svarta mockasiner, som jag tänkte ha på begravingen på fredag.
 
 
 
Idag bär jag en långklänning med detta vackra tyg, från Indiska.
 

Hej på er! Idag ska jag ska ner till gymmet och uppdatera mitt träningskort som gick ut för 7-8 månader sen. Jag har verkligen saknat gymmet, speciellt under mitt sommarlov då jag mest legat på latsidan. Förhoppningsvis kan jag börja använda det redan imorgon, för då ska jag upp tidigt och träna.
 
Ska även åka till Väla ikväll och leta efter en svart eller grå klänning då det väntas begravning för farmors syster på fredag.
 
 
       
 
       
 
       
 
(Bilder: Sköna Hem)
 
Jag älskar matsalar och jag önskar att vi kommer att hitta ett hus med just det. Vill ha en ljus och stor matsal med ett stort bord där man kan ha mysiga middagar med familj och vänner.
 
Godkväll! Då var denna helgen snart över, bra att dagarna går fort nu. Om två veckor har sambon semester, som jag längtar!
Ikväll kommer goda vänner hit på middag och spelkväll, vi bjuder på Lövbiff med pommes och kryddsmör - MUMS!