Min fina bild
 
 
Bjuder på två bilder från vardagsrummet
 
Idag öser regnet ner, det passar mig helt perfekt för då kan jag passa på att titta på film/serier och bara mysa med Eddie.
Ikväll ska jag och sambon till ett par vänner för lite fredagsmys, det blir restaurangbesök och spelkväll (hoppas jag i alla fall).
 
Dagens låt:
Chris Brown -  Don´t judge me
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er!
Igår var ja och sambon på IKEA och inhandlade en matta och två golvlampor till vårt sovrum.
Måste säga att jag har blivit nyförälskad. Även om det är väldigt mysigt så är vi inte riktigt klara än, ska bara köpa en sängram med förvaring också. Sen hade jag gärna velat ha en Emma-fåtölj istället för 50-talaren som står i hörnet. Nog för att jag älskar 50-talaren som sambon har ärvt av sin mormor, men den är inte riktigt min stil.
 
Egeby 995kr
Morum 995kr
Tårnby 1295kr
Ådum 1995kr
 
 
I vårt sovrum har vi en ful krämvit plastmatta som jag gärna hade velat dölja med en stor och snygg matta.
Har tittat på dessa från IKEA men har svårt att bestämma mig, men gillar Morum väldigt mycket, den känns mer lugn i färgen än vad de andra mattorna gör.
 
 
 
 
 
(Bilder: Sköna Hem)
 
Jag älskar tavelväggar och det ska bli mitt nästa projekt här hemma. Tycker att det är snyggast när man har olika ramar: fyrkantiga, runda, ovala, svarta, vita, guldiga...
 
 
 
 
Min 25årsdag är om ca tre månader och jag är ganska velig när det gäller saker jag önskar mig. Men jag hade blivit väldigt glad över att få denna vackra skapelse.
Hej regniga söndag!
Eftersom vi har så trist väder så passar vi på att tvätta och storstäda, JÄTTEROLIGT!
Är det någon som vet när vädergudarna tänkte ge oss sommar? Jag har nämligen sommarlov från skolan nu och är inte så sugen på att bara sitta inomhus.


Snart är det ju äntligen midsommar, och det ska vi fira med goda vänner på denna underbara gård.


Brukar ibland göra collage på en sida som heter Polyvore, det är väldigt kul och man kan vekligen låta kreativitet flöda. Collagen jag gör är såklart på inredning.
Tänkte att jag skulle visa er ett collage som jag gjort på hur jag vill att vårt sovrum ska se ut, som tur är så är vi inte så långt ifrån att nå det målet.
 


Detaljer i vårt sovrum


Hej och välkomna till min blogg som jag döpt efter min fina farmor Lisbeth, som även är mitt andranamn.
Har haft ett antal bloggar tidigare och jag har tröttnat så fort på dem, men har inte direkt inriktat mig på någon tema. Så tänkte prova på det nu.
Jag ÄLSKAR inredning och min dröm är att få jobba just med det. Därför ska jag inrikta mig på inredning i denna blogg.
Jag ska verkligen FÖRSÖKA att vara aktiv!