Min fina bild
 
Igår anlände mina tofsar som jag beställde hos Perlan Living, de har fått sin plats i sovrummet på våra garderobsdörrar. Jag älskar dessa tofsar!
 
(Bild från min Instagram TantLisbeth)
 
I morgon kl13.30 åker jag, sambon och våra vänner på skidsemester. Vårt mål är Idre, där kommer vi vara en vecka. Det ska bli så himla mysigt att fira jul i fjällen med fina vänner!
 
Ramen är köpt på Ullared för ca 30kr, 50-öringarna hittade jag i min spargris och tänkte först kasta dem, tur att jag inte gjorde det! Ljusstaken för 5kr är köpt på en loppis.
 
(Bilden är från min Instagram TantLisbeth)
 
 
 
Kopparröret har jag fyndat.. Gratis! Jag diggar den som in i bomben!
Visst är den cool?
 
Idag har jag och sambon gjort årets första julgodis, det blev Wienernougat och Corn Flakes-godis, får se om man stoppar i sig en eller två godisbitar ikväll :)
 
Har föresten skaffat mig ett nytt projekt som väntar på att få något lager färg, när projektet är fädigt lägger jag upp bilder!
 
 
Köpte brickan på en loppis för 10kr och träfötterna köpte jag på Panduro för 25kr
 
 
Efter något lager svart hobbyfärg och ett lager klarlack, så blev den så här snygg!
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från min Instagram; TantLisbeth
 
Hejsan hej! Då var det första advent idag, inte klokt vad tiden går fort. Känns som att det inte var längesen det var sommar.
Snön kom i lördags och att den ligger kvar idag är ju helt otroligt, annars brukar snön komma och sen smälta bort över dagen. Jag är inget stort fan av snön här nere i Skåne, då det oftast bara är blaskigt och skitigt men vi har en hund som älskar snön och han rullar sig i den konstant!
 
Idag har jag varit i garaget (ligger 15 minuter utanför stan) och lagt ett lager klarlack över mitt lilla projekt som förhoppningsvis är färdigt i veckan.
Efter det körde jag in om Maxi och köpte en Hyacint som sedan fick flytta in i en glasburk som tidigare stod i skafferiet fylld med pärlsocker. Är fruktansvärt nöjd med resultatet, då jag absolut inte har gröna fingrar!
 
I torsdags var jag och en vän på IKEAs VIP-kväll, då de släppte den nya textilkollektionen Fjälltåg, den svarta kudden med mönster fick följa med mig hem och för tillfället bor den i fåtöljen i vardagsrummet.